Σεισμοσ Ηρακλειο / Ηράκλειο: Άνδρες του Λιμενικού έσωσαν... γύπα από τη ... - Από την δόνηση δεν αναφέρθηκαν μέχρι στιγμής θύματα ή υλικές ζημιές σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου της πολιτικής προστασίας νταβίντ δε λεόν.

Σεισμοσ Ηρακλειο / Ηράκλειο: Άνδρες του Λιμενικού έσωσαν... γύπα από τη ... - Από την δόνηση δεν αναφέρθηκαν μέχρι στιγμής θύματα ή υλικές ζημιές σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου της πολιτικής προστασίας νταβίντ δε λεόν.. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:58 (τοπική ώρα. Μεταμεσονύκτιος σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο. Σεισμός 4,9 ρίχτερ στη νίσυρο: 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ηράκλειο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε στις 6.24 το πρωί και είχε ένταση 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης λίγο πριν τις 8 το πρωί της κυριακής. Σπασμένες τζαμαρίες, ρωγμές σε τοίχους και πολλές ζημιές άφησε πίσω του ο σεισμός των 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ηράκλειο. Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης λίγο πριν τις 8 το πρωί της κυριακής. Σεισμική δόνηση έντασης 4.1 ρίχτερ σημειώθηκε είκοσι λεπτά πριν τα μεσάνυχτα με επίκεντρο νοτιοανατολικά του ηρακλείου. Τον αύγουστο στο πιθανότερο σενάριο 4.000 κρούσματα ημερησίως, στο χειρότερο και 6.000.

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Θεσσαλονίκη - Flashnews.gr
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Θεσσαλονίκη - Flashnews.gr from flashnews.gr
Σεισμοσ ηρακλειο /πιο προσφατα 6.7.2021 ελλάδα κρήτη: Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η δόνηση μεγέθους 4 ρίχτερ είχε επίκεντρο 21 χλμ νότια του ηρακλείου και εστιακό βάθος 17,1 χλμ. Ισχυροσ σεισμοσ 4,8r στο ηράκλειο. Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε χθες την κεντρική και τη νότια γουατεμάλα. Τον αύγουστο στο πιθανότερο σενάριο 4.000 κρούσματα ημερησίως, στο χειρότερο και 6.000. Οι κάτοικοι του αρκαλοχωρίου είναι ιδιαίτερα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 ρίχτερ, εστιακό βάθος 14.6 χιλιόμετρα και. Σεισμός 4,2 ρίχτερ έξω από το ηράκλειο

Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα του σαββάτου 22 χλμ.

Σεισμός 3,9 ρίχτερ στο ηράκλειο. Σεισμός 4.2 ρίχτερ στο ηράκλειο. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμοσ ηρακλειο /πιο προσφατα 6.7.2021 ελλάδα κρήτη: Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:56 το πρωί κοντά στην πόλη του ηρακλείου στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα του σαββάτου 22 χλμ. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου κοντά στο ηράκλειο κρήτης. Μίνι «τσουνάμι» σε χρυσή και άρβη μετά το σεισμό των 6 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε στις 6.24 το πρωί και είχε ένταση 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ισχυροσ σεισμοσ 4,8r στο ηράκλειο. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00 στο ηράκλειο κρήτης. Δυο σεισμοί στο ηράκλειο το απόγευμα της πέμπτης. 6:19 πμ, τετάρτη 09 ιουν 2021 6:19 πμ, τετάρτη 09 ιουν 2021.

Σεισμός έγινε στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο το πρωί της κυριακής 18 ιουλίου. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, καταγράφηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ του σαββάτου στην κρήτη, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή βόρεια. Από την δόνηση δεν αναφέρθηκαν μέχρι στιγμής θύματα ή υλικές ζημιές σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου της πολιτικής προστασίας νταβίντ δε λεόν. Μεταμεσονύκτιος σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά του.

Κρήτη: Ισχυρή σεισμική δόνηση - Flashnews.gr
Κρήτη: Ισχυρή σεισμική δόνηση - Flashnews.gr from flashnews.gr
Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα του σαββάτου 22 χλμ. Από την δόνηση δεν αναφέρθηκαν μέχρι στιγμής θύματα ή υλικές ζημιές σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου της πολιτικής προστασίας νταβίντ δε λεόν. Σεισμοσ ηρακλειο ειδησεισ share tweet share; We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά του. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:58 (τοπική ώρα. Οι κάτοικοι του ηρακλείου και κυρίως του αρκαλοχωρίου, όπου ο σεισμός έγινε πι αισθητός, ξύπνησαν αναστατωμένοι, καθώς η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα.

Σεισμός 3,9 ρίχτερ στο ηράκλειο.

Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε χθες την κεντρική και τη νότια γουατεμάλα. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης 02 ιουλ 2021 23:41 Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής στις 04.05 νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης λίγο πριν τις 8 το πρωί της κυριακής. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, έγινε αισθητή αργά το βράδυ της δετέρας (5/7), στις 23:40, σε…. Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή του αρκαλοχωρίου τις τελευταίες ημέρες, καθώς άλλες δυο δονήσεις. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η δόνηση μεγέθους 4 ρίχτερ είχε επίκεντρο 21 χλμ νότια του ηρακλείου και εστιακό βάθος 17,1 χλμ. Σεισμός 4,1 ρίχτερ ταρακούνησε το ηράκλειο. Σεισμός 4.1 ρίχτερ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Ισχυροσ σεισμοσ 4,8r στο ηράκλειο. Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά του ηρακλείου στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά του. Σεισμοσ ηρακλειο /πιο προσφατα 6.7.2021 ελλάδα κρήτη:

Μεταμεσονύκτιος σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο. Δυο σεισμοί στο ηράκλειο το απόγευμα της πέμπτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε στις 6.24 το πρωί και είχε ένταση 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:56 το πρωί κοντά στην πόλη του ηρακλείου στην κρήτη. Οι κάτοικοι του ηρακλείου και κυρίως του αρκαλοχωρίου, όπου ο σεισμός έγινε πι αισθητός, ξύπνησαν αναστατωμένοι, καθώς η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα.

Κτηνωδία στο Αιγαίο: Μία νεαρή φώκια και τρία ζωνοδέλφινα ...
Κτηνωδία στο Αιγαίο: Μία νεαρή φώκια και τρία ζωνοδέλφινα ... from images32.inewsgr.com
Σεισμός 4,2 ρίχτερ έξω από το ηράκλειο Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής ή γαϊδουρονήσι.…. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού… Σεισμός 4.2 ρίχτερ στο ηράκλειο. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα του σαββάτου 22 χλμ. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:58 (τοπική ώρα. Σεισμική δόνηση έντασης 4.1 ρίχτερ σημειώθηκε είκοσι λεπτά πριν τα μεσάνυχτα με επίκεντρο νοτιοανατολικά του ηρακλείου. 6:19 πμ, τετάρτη 09 ιουν 2021 6:19 πμ, τετάρτη 09 ιουν 2021.

Σεισμός 4,9 ρίχτερ στη νίσυρο:

Οι κάτοικοι του νησιού ξύπνησαν αναστατωμένοι, καθώς η σεισμική δόνηση. Σεισμός 4,2 ρίχτερ έξω από το ηράκλειο Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00 στο ηράκλειο κρήτης. Οι κάτοικοι του ηρακλείου και κυρίως του αρκαλοχωρίου, όπου ο σεισμός έγινε πι αισθητός, ξύπνησαν αναστατωμένοι, καθώς η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα. Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή του αρκαλοχωρίου τις τελευταίες ημέρες, καθώς άλλες δυο δονήσεις. Μεταμεσονύκτιος σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο. Τον αύγουστο στο πιθανότερο σενάριο 4.000 κρούσματα ημερησίως, στο χειρότερο και 6.000. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά του. Σεισμική δόνηση έντασης 4.1 ρίχτερ σημειώθηκε είκοσι λεπτά πριν τα μεσάνυχτα με επίκεντρο νοτιοανατολικά του ηρακλείου. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης λίγο πριν τις 8 το πρωί της κυριακής. Ισχυροσ σεισμοσ 4,8r στο ηράκλειο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 ρίχτερ, εστιακό βάθος 14.6 χιλιόμετρα και. Σεισμός 4.1 ρίχτερ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.